Társasház - Érték

Az Társasház-Érték 5 az ÉRTÉK-Rendszerház Kft. legújabb, kifejezetten társasházak számára készített felhő alapú rendszere. A társasház kezelő vállalkozások igényei szerint fejlesztett felhő alapú (cloud) program hatékony segítséget nyújt a társasházak könyvelésével, adminisztrációjával, nyilvántartások vezetésével járó munkafolyamatok kezelésében.

A felhő alapú program használatával rengeteg értékes munkaórát takaríthat meg, hatékonyabbá és átláthatóbbá teheti az adott épület gazdálkodását, ezzel pedig közvetve is hozzájárul kezelt társasház megfelelő működéséhez.

Mit nyújtunk!

A bármikor és bárhonnan elérhető, felhőben futó alkalmazásokkal egyszerű nyilvántartásokat készíthet és vezethet, amelyek jelentősen megkönnyítik a mindennapi munkát, áttekinthető és logikus, táblázatos formában csoportosítják a rögzített adatokat

 • Albetétek, folyószámlák

  Az albetétek adatainak teljes körű nyilvántartása válik lehetővé, a különböző adatváltozások, tulajdonváltások figyelemmel kísérhetők.Egy tulajdonoshoz több albetét hozzárendelhető (folyószámla), illetve egy albetéthez több tulajdonos, kapcsolt partner rögzíthető, ezek lekérdezése megvalósítható.

 • Kötelezettségek, előírások

  A rendszerben korlátlan mennyiségű vetítési alap alkalmazható (pl. tulajdoni hányad, m2, lm3, m3, fő) így a kötelezettségek megállapítása több szempont alapján, mégis egy lépésben elvégezhető a teljes társasházra vonatkozóan.

 • Könyvelés

  A pénzforgalom rögzítése az egyszeres könyvvitel szabályai szerint történik. A terhelések, jóváírások (bevételek, kiadások) folyamatos könyvelése elvégezhető úgy a rendszerben, hogy az aktuális pénzforgalmi számla egyenlege figyelemmel kísérhető.

 • Mért fogyasztások elszámolása

  A mérőórák számának, záró állásának a következő időszakra történő átvitelével (kezdő adatként) a fogyasztás megállapítható.

 • Költségvetés, költségelszámolás

  A rendszer lehetőséget nyújt költségvetés készítésére, mely a felhasználó által megadott tagolásban, részletezettségben készül. A költségvetésben szereplő terv adatok mellé állítva a tény adatokat elszámolás készíthető a tulajdonosok részére.

 • Listák, kimutatások

  A különböző listák segítségével különféle kimutatásokat hozhatunk létre, illetve ellenőrizhetjük a bevitt adatok helyességét. A naplófőkönyvi, illetve pénzügyi adatokról készíthető listákon kívül lehetőség van az éves beszámolási kötelezettséghez szükséges nyomtatványok kinyomtatására is.

Hogyan is müködik?

A Társasház-Érték egy felhő alapú SaaS (software as a service) rendszer.

Adatok a felhőben tárolódnak

Az ön adatai egy központi szerveren raktározódnak.

Előnye: Rugalmas, biztonságos, megbizható, költséghatékony mobil

Csak egy böngésző kell

Nem kell telepíteni a rendszert. Csak egy böngészőre van szükség és már használható is a rendszer.

Biztonság

Kétlépcsős bejelentkezlés.

 • Certifikáció: Csak azon az eszközön használható amit őn engedélyezett
 • Bejelentkezés: Felhasználó név, jelszó azonosítás

Ön korlátlan gépen használhatja, amelyiket engedélyezett. Természetesen ezeket az engedélyeket vissza is lehet vonni.

22

Év tapasztalat

1523

Kezelt ház

265

Felhasználó

123564

Albetét

Ügyfelek visszajelzése

Csapatunk

Földesi Konrád

Földesi Konrád

Ügyvezető, Tulajdonos

Kutasi-Baráth Petra

Kutasi-Baráth Petra

Ügyvezető Tulajdonos

Mátrai Károly

Mátrai Károly

Vezető fejlesztő

Gyakori kérdések

Az elmúlt évek egyik legnépszerűbb IT fogalma lett a felhő kifejezés és ma már szinte mindenki tudja, hogy ez a fogalom egész pontosan a felhő alapú tárhelyszolgáltatást, illetve adattárolást jelenti.  A technológia előnyeiről gyakran esik szó, észrevétlenül mindennapjaink elválaszthatatlan részét képezik a felhő alapú adattárolásra épülő kényelmi szolgáltatások. Gondoljunk csak a legnépszerűbb levelezőprogramok napi szintű használatára, a médiamegosztó oldalak tartalmaira vagy akár a fényképeink biztonsági másolatát a felhőben tároló mobil telefonjainkra.

A szolgáltató interneten keresztül biztosítja a felhő infrastruktúrában futó szolgáltatói alkalmazásokat a végfelhasználónak, akik ezért cserébe licenc díjat fizetnek. Az alkalmazások elérhetőek különböző kliens eszközök révén, ami lehet akár egy vékony kliens felület, egy program, mint például a web böngészők vagy lehet egy eszköz is például egy okos telefon, táblagép stb. A szolgáltató felelőssége a felhő infrastruktúra kezelése, működtetése, ellenőrzése valamint az alkalmazások telepítése, frissítése, konfigurálása is az ő hatáskörébe tartozik, tehát mindent a szolgáltató add.

 • Költséghatékonyság: A felhőalapú szolgáltatások igénybevételének nincs induló költsége, a vállalkozásoknak nem kell drága hardver- és szoftvereszközöket, adattároló berendezéseket vásárolniuk. A szolgáltatás jól skálázható, a szerverek és egyéb berendezések karbantartása a szolgáltatást biztosító feladata
 • Nagyobb rendelkezésre állás és adatbiztonság: A cloud computing szolgáltatások mögött meghúzódó cégek folyamatosan jelentős fejlesztéseket és beruházásokat eszközölnek, annak érdekében, hogy a szolgáltatásaikat világszerte megfelelő minőségben tudják nyújtani. A legtöbb cég a világ különböző pontjain elhelyezett, komoly méretű adatközpontokkal rendelkezik, amelyek nagy rendelkezésre állást biztosítanak. Az adatbiztonság, mint előny úgy értelmezhető, hogy ha összeomlik a számítógépes rendszerünk az adataink nem egy fizikai eszközön vannak, hanem a felhőben aminek köszönhetően az utólagos rendszer helyreállítás könnyebb, az információvesztés kockázata is kisebb. A különböző felhőszolgáltatók a rendelkezésre álláshoz hasonló okok miatt megbízható és rugalmas mentési és/vagy helyreállítási megoldásokat ajánlanak, ezáltal nagyobb biztonságot garantálhatnak a szolgáltatók.
 • Gyors telepítés és egyszerű integráció
 • Szinte korlátlan tárhelyA felhő képes befogadni és tárolni rengeteg információt és adatot, sokkal többet, mint egy személyi számítógép, szinte korlátlan tárhely kapacitást biztosítva a felhasználóknak. Ez kiküszöböli azt a problémát, hogy elfogynak az üres tárhelyek valamint a felhőt biztosító szervezet gondoskodik a hardverek, szoftverek frissítéséről, bővítéséről.
 • Eszköz- és helyfüggetlen

Still have a question? Ask your question here

Subscribe To Newsletter

Vivamus ornare feugiat orci eu faucibus. Phasellus nulla arcu, pharetra nec laoreet in, scelerisque a lectus.

Thanks for subscribing!

We don’t share your personal information with anyone or company. Check out our Privacy Policy for more information.

Latest Blog Posts

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere ipsum dolor sit amet, consectetur elit.

Uncategorized

root2022-06-30

Rólunk

Uncategorized

root2022-06-09

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Photography

root2022-04-14

Assorted Color Buildings and Sea in Riomaggiore

Quisque dui at erat auctor pulvinar nisl felis, gravida et aliquam vitae, aliquet quis nibh.

Read More

Ajánlot áraink

Minimum

Ingyenes

 • 1-5 Albetét

Megrendelem

Business

65 400 Ft/Hó

 • 4500 Akár albetét kezelése
 • Mérõóra elszámolás
 • Számlakivonat feladás(Automatikus könyvelés)
 • Kimenõ számla készítés
 • Házipénztár
 • Közgyûlés
 •  Email küldés

Megrendelem

Kapcsolat

Üzenjen nekünk

Székhely

1184 Budapest
Kiss Ernő utca 22.

Telefonszám

+36 20 919 30 62

Email

info@ertek.hu

Munkaidő

H-P 9:00-16:00

[contact-form-7 id=”194″]