Üdvözöljük! Az összes funkció eléréséhez kérem Jelentkezzen be vagy Regisztráljon.

Értesítés

Icon
Error

Opciók
Ugrás az utolsó hozzászóláshoz Ugrás az első olvasatlanra
Admin  
#1 Beküldve : 2015. augusztus 3. 12:23:56(UTC)
Admin


Rang: Admin

Csoport: Adminisztrátor
Csatlakozott: 2015.07.19.(UTC)
Hozzászólások: 31
Férfi
Hungary

Egy adott témában általános hozzászólás helyett egy adott üzenetre is beküldhető válasz, így látható, hogy milyen előzmény hozzászólást válaszolunk meg.

Ennek létrehozásához időzzünk el a kiválasztott hozzászóláson az egérrel. Ekkor megjelennek az adott üzenethez tartozó opciók. Idézet létrehozásához (és így az adott üzenet megválaszolásához) válasszuk az Idézet gombot.

forum_quote.jpg (15kb) letöltve 27 alkalommal.

A szerkesztő ablakba a rendszer automatikusan beteszi azokat a rendszer paramétereket, amik az eredeti hozzászólásra vonatkoznak, ezt a részt ne töröljük ki!

Az idézet elé vagy után szerkesszük meg a beküldeni kívánt szöveget. Az Előnézet gombra kattintva megtekinthetjük a megjelenő már teljesen formázott hozzászólást. Ha megfelelő, akkor kattintsunk a Beküld gombra.

Több üzenetre úgy tudunk egyszerre válaszolni, hogy a kívánt hozzászólásokat a Multi-Idézet gombbal megjelöljük (ekkor a gomb kerete világoskék színű lesz), majd az utolsónál az Idézet gombra kattintunk. A rendszer által generált idézetek előtt vagy után szerkesszük meg a hozzászólásunkat.

Amennyiben egy adott válasz elnyerte tetszésünket, úgy a hozzászólásnál megjelenő opcióknál megjelenő Köszönöm gombbal a segítség megköszönhető.

Felhasználók akik ezt a témát böngészik
Forum Jump  
Nem nyithat témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhat egy témára ebben a fórumban.
Nem törölheti a hozzászólásait ebben a fórumban.
Nem szerkesztheti a hozzászólásait ebben a fórumban.
Nem indíthat szavazást ebben a fórumban.
Nem szavazhat ebben a fórumban.