info@ertek.hu Telefonszám: +36 20 919 3062

Társasház – Érték

Az Társasház-Érték 5 az ÉRTÉK-Rendszerház Kft. legújabb, kifejezetten társasházak számára készített felhő alapú rendszere. A társasház kezelő vállalkozások igényei szerint fejlesztett felhő alapú (cloud) program hatékony segítséget nyújt a társasházak könyvelésével, adminisztrációjával, nyilvántartások vezetésével járó munkafolyamatok kezelésében.

A felhő alapú program használatával rengeteg értékes munkaórát takaríthat meg, hatékonyabbá és átláthatóbbá teheti az adott épület gazdálkodását, ezzel pedig közvetve is hozzájárul kezelt társasház megfelelő működéséhez.

tarsahaz konyveles program felho


A bármikor és bárhonnan elérhető, felhőben futó alkalmazásokkal egyszerű nyilvántartásokat készíthet és vezethet
, amelyek jelentősen megkönnyítik a mindennapi munkát, áttekinthető és logikus, táblázatos formában csoportosítják a rögzített adatokat. Az exportálás funkcióval pedig hasznos kimutatásokat és elemzéseket készíthet. A felhő alapú szolgáltatás előnye, hogy internet kapcsolat megléte esetén könnyedén hozzáférhet az adataihoz akár mobil eszközökön is!

Felejtse el a kockás füzetet és az Excel táblázatokat, használja Ön is az Társasház-Érték 5 felhő alapú (cloud) könyvelési rendszerét, hogy még eredményesebben dolgozhasson.