ERP-Érték

Az ÉRTÉK rendszer teljeskörűen támogatja a cég beszerzési, áruforgalmi és pénzügyi folyamatait az ajánlattételtől az értékesítésig.

Összeállíthatók egyedi termékcsomagok a raktáron lévő cikkekből.

Az árubeszerzést automatikus szállítói rendelés is támogatja, mely a fogyási adatok valamint a szállítási gyakoriság figyelembe vételével kalkulálja ki a rendelendő mennyiséget. Ezeket beszállítók szerint csoportosítva nyomtathatjuk illetve generálhatunk belőle PDF file-t.

szamla konyveles erp rendszer

A rendszer a belföldi és az import, export árumozgási folyamatokat egyaránt támogatja.

Az egyes cikkekhez meghatározhatunk egy alapértelmezett beszállítót valamint alternatív beszállítókat, melyek közül áru rendeléskor kiválaszthatjuk, hogy aktuálisan kitől szeretnénk megrendelni az adott tételeket.

A rendszer webshop szinkronizációs modulja alkalmas a web-en leadott rendelések feldolgozására, valamint a web-es adatbázis frissítésére, aktualizálására.

A rendszer a teljes értékesítési folyamatot leköveti egymásból származtatható bizonylatokkal. Ennek során ajánlatból rendelés, rendelésből szállítólevél, a szállítólevélből pedig számla készíthető.

Lehetőség van egyedi engedményrendszer kialakítására, valamint a partnerek árformák szerinti besorolására. Ugyanakkor számla készítéskor adható tételenként vagy a teljes végösszegből százalékos engedmény.

Az értékesítési folyamat gyorsabb és hatékonyabb működése érdekében a rendszer támogatja a vonalkód olvasóval történő adatbeviteli eljárásokat. Lehetőség van vonalkód nyomtató vezérlésére valamint termékleírás címkék nyomtatására. A vonalkód olvasóval letárolt cikkek partner rendelésként menthetők, majd ebből számla készíthető akár több rendelés beolvasásából összevonva.

Információs táblák segítségével a teljes beszerzési és értékesítési folyamatról jól áttekinthető képet kapunk. Egyedi szűrési feltételek szerinti kimutatások készíthetők. A szűrési feltételek menthetők, így egy későbbi időszakban is egyszerűen lehívható az adott kimutatás.

Intrastat jelentés készíthető, mely CSV file-ként exportálható és formátuma megfelel a KSH előírásainak.

A rendszer egyszerre több, akár egymástól távoli munkaállomáson is üzemeltethető. A távoli elérést az internetkapcsolat minősége befolyásolja!

A kezelőfelület – mely könnyen áttekinthető, felhasználóbarát – Windows-os környezetben futtatható.

 

Rendszerigény: Windows XP vagy újabb operációs rendszer
minimum 2,8 GHz-es processzor
minimum 1 GB memória
minimum 5 GB szabad winchester tárhely
szervergép Linux vagy Windows operációs rendszerrel

Operációs rendszer:
– Windows XP
– Windows 7
– Windows 8
– Windows 10

Adatbázis szerver:
– InterBase 4.5/6.0
– Oracle 7/8/8i
– MsSQL 6/7
– FireBird 2.1.4, 2.5

Elosztott megvalósítás esetén a számítógépeknek hálózati kártyával is rendelkezniük kell.