FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Érték-Rendszerház Kft.
1119, Budapest
Fehérvári út 87. II. emelet
Telefon:   +36 1 365 58 00
  +36 1 365 58 01
E-mail: info@ertek.hu
Társasház
Társasházat kezel? Szoftvert keres? Csökkenteni akarja a társasházak adminisztrációs munkáira fordított időt, hogy több idő jusson a kezelési feladatokra? Használja a Társasház-Érték rendszert!

A Társasház – Érték© rendszer egy kliens-szerver architektúrára épülő, modulokból felépülő, Windows alapú társasházkezelő rendszer. A rendszer célja, hogy teljes megoldást nyújtson a társasházak kezelésével kapcsolatos mindennapos feladatok elvégzésére. A társasházakról szóló 2003. évi CXXXIII. sz. törvény (Ttv.), a Számvitelről szóló 2000. évi C. tv., valamint a 224/2000 (12.19) kormányrendelet előírásainak megfelelve biztosítja a rendszer a társasházak működésének teljes körű nyilvántartását.

A Társasház-Érték rendszer legfontosabb jellemzői:

- Korlátlan számú társasház egyidejű kezelése,
- Korlátlan számú albetét nyilvántartása,
- Hálózati működés lehetősége,
- Könyvelőbarát programkezelés,
- Felhasználói jogosultságok kezelése,
- Egyszeri adatbevitel - számtalan lekérdezési lehetőség,
- Paraméterek beállításával a lehető legbiztonságosabb
adatfeldolgozás,
- A rendszer, illetve az adatbázisok interneten történő on-line
frissítése,
- Adatbázis mentése, visszatöltése külső fájlkezelő használata nélkül.
- Rezsicsökkentés listák (Hirdetmény, Értesítők, Összesítők)!!! (Lite verzió nem tartalmazza) Töltse le a leírást innen.

Albetétek, folyószámlák
Az albetétek adatainak teljes körű nyilvántartása válik lehetővé, a különböző adatváltozások, tulajdonváltások figyelemmel kísérhetők. Társasházon belül a külön tulajdonok típusonként történő (lakás, garázs, üzlet, stb.) lekérdezésére is van lehetőség. Egy tulajdonoshoz több albetét hozzárendelhető (folyószámla), ennek lekérdezése megvalósítható.

Kötelezettségek, előírások
A rendszerben korlátlan mennyiségű vetítési alap alkalmazható (pl. tulajdoni hányad, m2, lm3, m3, fő) így a kötelezettségek megállapítása több szempont alapján, mégis egy lépésben elvégezhető a teljes társasházra vonatkozóan. Az egyedi előírások mellett a rendszeres előírások automatikusan egy gombnyomásra felvezethetők a tulajdonosi, bérlői folyószámlára. Téves előírás esetén stornózásra van lehetőség. Tulajdonosok, bérlők folyószámláinak áttekinthető nyilvántartására van lehetőség, a kötelezettségek és befizetések kezelésével a hátralék, illetve túlfizetés pontosan kimutatható tételes, illetve kivonat formájában is.

Bejövő (szállító) számlák kezelése
A Társasház részére érkező bejövő (szállító) számlák rögzíthetők a rendszerben. Átutalási bizonylat nyomtatható a beiktatott számlákból, vagy a számlák a banki rendszerbe automatikusan exportálhatók. A bankszámla terhelésekor (kiadás) a számla behívható, így folyamatosan figyelemmel kísérhető a szállító számlák kiegyenlítése. Készíthető lista különböző szűrési feltételek megadása mellett, az összes rögzített számláról, kiegyenlített, kiegyenlítetlen, visszaküldött számlákról.

Kimenő számlák készítése
A rendszer számlázó moduljával a társasházban bérlőként szereplők részére számla állítható ki. A bankszámlán történő jóváírás (bevétel) esetén a számla behívható, így folyamatosan követhetők a vevői kintlévőségek. Korábban elkészített számláról utólag másolat készíthető, valamint szükség esetén sztornózható. A számlakészítésnél a törvényi előírásoknak megfelelően biztosított a folyamatos sorszámozás, illetve a számla tartalmi elemei is megfelelnek a jogszabályban előírtaknak. Készíthető lista különböző szűrési feltételek megadása mellett, az összes kimenő számláról, kiegyenlített, kiegyenlítetlen számlákról.

Könyvelés
A pénzforgalom rögzítése történhet az egyszeres könyvvitel szabályai szerint. A terhelések, jóváírások (bevételek, kiadások) folyamatos könyvelése elvégezhető úgy a rendszerben, hogy az aktuális pénzforgalmi számla egyenlege figyelemmel kísérhető. A rendszerben lehetőség van a könyvelt tételt egyes adatainak módosítására, illetve a rontott tételek sztornózására úgy, hogy a sztornó tétel, mint könyvelési tétel automatikusan létrejön. Több pénzforgalmi számla használható, költséghelyek alkalmazására is van lehetőség. Külön modul megrendelése esetén a befizető azonosítóval ellátott tételeket a rendszer automatikusan könyveli a bank által létrehozott export állományból (OTP Electra) Biztosított a társasházak előző illetve tárgyévi pénzforgalmának folyamatos rögzítése, valamint az egyes társasházak eltérő időben történő zárása, nyitása.

Mért fogyasztások elszámolása
A mérőórák számának, záró állásának a következő időszakra történő átvitelével (kezdő adatként) a fogyasztás megállapítható. A rendszerből automatikusan leolvasó lap készíthető. Az előírt közmű előleg és a mért fogyasztás különbözete tetszés szerinti gyakorisággal feldolgozható, automatikusan előírható a tulajdonos, bérlő folyószámlájára. Tulajdonosi értesítők készíthetők a mért fogyasztásról. Elszámolható közművek: hidegvíz, meleg víz, hőmennyiség, klíma, áram korlátlan darab számmal, valamint alapdíj hozzáadással

Költségvetés, költségelszámolás
A rendszer lehetőséget nyújt költségvetés készítésére, mely a felhasználó által megadott tagolásban, részletezettségben készül. A költségvetésben szereplő terv adatok mellé állítva a tény adatokat elszámolás készíthető a tulajdonosok részére.

Adók, járulékok kezelése, mérlegkészítés
A különböző adók, járulékok rögzítésével kimutatás készíthető a kötelezettségekről, azok összevethetők a tényleges átutalással. Havonta bevallandó adók és járulékok kerekített, göngyölített eljárással kimutathatók, utalások készíthetők. A rendszerrel éves (egyszerűsített) beszámoló, mérleg illetve negyedéves, éves SZJA bevallás készíthető.

Levelek, értesítők
A tulajdonosoknak, bérlőknek kötelező jelleggel, illetve alkalomszerűen különböző levelek, értesítők küldhetők a kötelezettségekről, egyenlegekről, stb. Ilyen levél a fizetési értesítő, az egyenlegközlő levél, a meghívó. A rendszerből jelenléti ív nyomtatására is lehetőség van. A levelek postázásához lehetőség van etikett nyomtatására, illetve borítékcímzésre a rendszerből, illetve a különböző postai értesítők regisztrálása is megtörténhet. A tulajdonosok, bérlők fizetési kötelezettségeit tartalmazó csekk kinyomtatható a rendszerből. Az értesítők email csatolmányként is elküldhetők az interneten keresztül.

Listák, kimutatások
A különböző listák segítségével különféle kimutatásokat hozhatunk létre, illetve ellenőrizhetjük a bevitt adatok helyességét. A naplófőkönyvi, illetve pénzügyi adatokról készíthető listákon kívül lehetőség van az éves beszámolási kötelezettséghez szükséges nyomtatványok kinyomtatására is.

Év végi zárás, nyitás
Év végén a rendszer automatikusan elvégzi az adatbázis zárását, illetve létrehozza az új évre a nyitó adatok. elkészítését, amivel jelentős idő és munka takarítható meg. A lezárt év adatai automatikusan, évenként „archív” állományba kerülnek mentésre, ahonnan bármikor, bármely adat, lista, bármikor lekérdezhető.


A Társasház-Érték (4.5) rendszer hardver igénye:
Javasolt konfiguráció (szerver):
- Többmagos processzor (Intel Core I5/I7 vagy ekvivalens)
- min. 4 GB RAM (DDR)
- 10/100/1000 Mbps hálózati kártya + CD/DVD-ROM/USB
- 20+ GB merevlemez

Javasolt konfiguráció (munkaállomás):
- min. Pentium 4 (2 GHz) vagy ekvivalens processzor
- min. 1 GB RAM (DDR)
- 10/100/1000 Mbps hálózati kártya + CD/DVD-ROM/USB
- Telepítéshez 75 MB háttértár

A számítógépekre a következő operációs rendszerek egyikét kell telepíteni:
Microsoft Windows XP
Microsoft Windows Vista
Microsoft Windows 7
Microsoft Windows 8*Minimális képernyőfelbontás: 800x600
Ajánlott képernyőfelbontás: 1280x1024


DEMO
A windowsos program verzió forgalmazását megszűntettük.
Tekintse meg újabb platformfüggetlen megoldásunkat a Társasház-Érték 5 felhő alkalmazást!
Demó oldal itt érhető el: http://tarsashaz.ertek.hu

Speciális ajánlat!!!
A Társasház-Érték 5 rendszer 50 albetét kezeléséig INGYENES.

- amennyiben a felhasználó tulajdonos a kezelt társasházban,
- licenc feltételek szerint korlátlan ideig használható,
- igény esetén fizetős csomagba léphet,
- terméktámogatás nélkül, ingyenes fórum használattal.

A windowsos programhoz tartozó Felhasználói kézikönyvet letöltheti innen.


A vizsgálatra elküldendő adatbázis ftp szerverünkre való feltöltését segítő segédprogramunkat letöltheti innen, vagy használja Webes feltöltő alkalmazásunkat.


Távoli segítségnyújtáshoz töltse le a TeamViewer kisalkalmazást.

Amennyiben nem rendelkezik még a különálló adatbázis struktúra frissítő modullal, úgy töltse le innen. A letöltött fájlt tegye a Társasház 2009 könyvtáron belül a Tools könyvtárba (amennyiben nincs még ilyen könyvtár, úgy hozza létre azt), így a programból is el tudja indítani a modult. Ez a frissítő program képes hálózaton keresztül is frissíteni az adatbázis formátumot, így bármelyik kliens gépről is elindítható!

Ugrás a jelenlegi lap tetejére